Service

En naturlig del af det at levere gasanalyseudstyr

Service i hele Danmark

Vi tilbyder service i hele Danmark gennem vores hovedkontor i Fredericia samt vores afdelinger i Hedehusene og Aalborg, hvilket gør os i stand til at dække hele landet.

For os er hurtig og effektiv service af stor betydning – både for vores kunder og os selv. Med vores hovedkontor i Fredericia og yderligere afdelinger i Aalborg og Hedehusene, er vi i stand til at være på stedet inden for kort tid.

Vi er godt klar over de udfordringer, der opstår ved driftsstop eller uregelmæssig drift, og de gener og unødvendige omkostninger, det medfører. Derfor lægger vi stor vægt på at have veluddannede og dygtige teknikere samt en velfungerende serviceafdeling.

Vi kan leve op til de krav, som gasanalyseudstyr stiller til et langvarigt samarbejde. Vores servicekontrakter sikrer regelmæssig vedligeholdelse og service. Kontrakterne tilbyder forskellige niveauer af service, alt fra periodisk vedligeholdelse til muligheden for at kontakte vores serviceteknikere 24 timer i døgnet. Desuden kan vi hurtigt levere reservedele direkte fra vores lager.

Det kan vores serviceafdelinger

Vores serviceafdelinger i Fredericia og Hedehusene er i stand til at kalibrere og linialisere analyserende udstyr. Vi kan også udføre samme service på vores mobile udstyr, hvis nødvendigt. Vores serviceteknikere har op til 30 års erfaring og er dygtige til at udføre service og reparationer på stort set alle fabrikater. Alle teknikere gennemgår løbende opdateringer i deres uddannelse og er specialister inden for SICK-produkter.

Kontakt os her