Om DGtek

Gasanalyseløsninger, du kan stole på

Hvem er vi?

DGtek A/S er en etableret handels- og ingeniørvirksomhed, grundlagt tilbage i 1993, og vores ekspertise har altid centreret sig omkring gasanalyse.

Gennem årene har vi opbygget en betydelig erfaring på dette område, hvilket udgør et solidt fundament for at indgå i langvarige partnerskaber.

Vores tilgang er baseret på at levere totale løsninger til vores kunder. Vi tager os af hele processen, fra salg og projektering til driftsætning og efterfølgende service, for næsten enhver type gasanalyseudstyr.

Med tiden har vi haft fornøjelsen af at levere stadigt større og mere komplekse systemer, som vores veluddannede teknikere konstant servicerer. Hos os betragter vi aftersales service som en afgørende og lige så vigtig del af opgaven som selve projekteringen af vores analysesystemer. Dette sikrer, at vores kunder får en pålidelig og vedvarende drift af deres udstyr.

Vi stræber efter at skabe værdifulde partnerskaber med vores kunder, hvor vores ekspertise og dedikation til at levere kvalitetsservice skinner igennem i hele processen. Med DGtek A/S kan du føle dig tryg ved, at vi er engagerede i at sikre, at dit gasanalyseudstyr fungerer optimalt og effektivt på lang sigt.

Vi har disse agenturer

Vi er eneforhandler i Danmark af produkter fra SICKIMAIHAK, som er en af verdens førende producenter af produkter til gasanalyse.

Sammen med agenturer fra andre udbydere, bl.a. Siemens Laser Analytics og Enotec, betyder det, at vi altid kan tilbyde de rigtige komponenter og dermed den optimale løsning.

SICK AG

Nimburger Strasse 11, 79276 Reute, GERMANY

SICK AG provides components and all-in-one systems for gas analysis, dust measurement, flow rate measurement, water analysis and liquid analysis, level measurement and others.

ENOTEC GmbH

Höher Birken 6, 71709 Marienheide, GERMANY

ENOTEC, one of the world’s leading suppliers of InSitu combustion instrumentation, guarantees fast and reliable measurement, also under adverse flue gas conditions as: aggressive flue gas with a high dust loading or in hazardous explosive atmospheres.

Kontakt os her